Solig balkong med utsikt!

Info Karta Bilder

Furusundsgatan 4 | Gärdet Östermalm

Välkommen till denna välplanerade och genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Härlig utsikt från balkongen som har sol hela dagen. Lugnt och skönt läge på en av Gärdets populära gator, Furusundsgatan. Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar. Mataffär och restauranger finns runt knuten. Bostadsrättsföreningen är en äldre och stabil förening med välskötta fastigheter.

VISNING

2/12 mellan klockan 12:30-13:30
3/12 mellan klockan 18:00-18:30

PRIS: 3 995 000 kr / bud

Grundfakta


Antal rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Förening: Brf Haubitsen 2
Avgift/mån: 3 154 kr
Ingår i avgiften: Värme, VA, bas kabel-TV, fiber 100 Mbit
Balkong: Sydvästläge
Boarea: 50 Kvm

Byggnad m.m.


Byggnadsår: 1938
Uppvärmning: Fjärrvärme
TV / Data: Com hem & Ownit 100 Mbit

Driftkostnad


El: 3 000 kr/år
Total driftkostnad: 3 000 kr/år

Planritning BRF Haubitsen 2 Årsredovisning Brf Haubitsen 2 stadgar

Allmänt

Genomgående lägenhet med fönster i två olika väderstreck som ger en omväxlande utsikt åt vardera håll.

Entré

I entrén är det gott om plats för kläder och skor, på golvet ligger klinkers. Säkerhetsdörr.

Rum

Vardagsrummet är lättmöblerat med hela 2,63 m i takhöjd som ger rymd. Rummet har ett stort fönster med utsikt över takåsar.

Balkong

Balkongen har trätrallar och det finns plats för ett litet bord med två stolar. Från balkongen har man en vidsträckt utsikt med sol hela eftermiddagen och kvällen.

Kök & matplats

Trivsamt kök med matplats för 4 personer. Köket är utrustat med glashäll, varmluftsugn, inbyggd micro, kyl & frys och diskmaskin

Sovrum

I sovrummet finns en rejäl klädkammare. Sovrummet vetter mot en lugn återvändsgata med vackra kastanjeträd.

Badrum

I badrummet finns handfat, handdukstork, WC, dusch och en liten tvättmaskin. Klinkers och kakel, stambyte gjordes 1989-90.

Avgift, TV och bredband

Avgiften till föreningen är 3 154 kr och i det ingår VA, värme, bas-TV Com Hem och fiber Ownit 100 m/bit.

Brf Haubitsen 2

Brf Haubitsen 2 bildades redan år 1938 och tillhör en av Stockholms äldsta bostadsrättsföreningar. Föreningen består av 2 fastigheter med adresserna Furusundsgatan 2,4,6 samt Rindögatan 15. Totalt finns det 157 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen har välskötta fastigheter och följer en underhållsplan. Ekonomin är god och stabil, belåningsgraden är endast 3 649 kr/kvm. Föreningen gör löpande amorteringar. Läs årsredovisningen och gå gärna in på föreningens informativa hemsida brfhaubitsen2.se, där bl.a. alla renoveringar finns att läsa om. Senaste renoveringarna 2015-1017 var bl.a. hissarna, tilläggsisolering av vind och fönsterrenovering på Furusundsgatan 2-6. Ytterglas utbytt till energiglas. Målning och tätning utförd samt nya ventiler monterade.

Lägenheten disponerar ett bra källarförråd. Det finns en tvättstuga med 2 maskiner samt en ”drop-in” maskin. Cykelförråd och källsortering. Föreningen har 1 parkeringsplats och tillgång till ytterligare 6 parkeringsplatser hos grannen (kö). I avgiften ingår ca 14 baskanaler via Com Hem samt 100 Mbit bredband från Ownit.

Omgivningar

Det lugna läget på Furusundsgatan är populärt och attraktivt. Här på Gärdet är det gott om plats mellan fastigheterna och mycket grönska som ger ro och avkoppling när man kommer hem. Samtidigt är det endast någon minut till T-bana, station Gärdet, och till city går bussarna nr 1 och 54. I kvarteret finns en ICA-butik och ett flertal restauranger och caféer. Dessutom är det en kort promenad till all service i Fältöversten och gångavstånd till Östermalmstorg och city. I absolut närhet finns det fantastiska grönområden som Ladugårdsgärdet, Djurgården, Lill-Jansskogen och Tessinparken för promenader, löpning och picknick. I omgivningen finns också flera gym (bl a SATS), GIH-badet, Kungliga Tennishallen, Ridskola och det populära utomhusbadet Kampementsbadet. Vintertid erbjuder Östermalms IP möjligheter till skridskoåkning och på Gärdet har man fina skidspår.

Tillträde & Budgivning

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och föreningen. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera både själva bostadsrättsföreningen och lägenheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta