Välkomna till en läcker lägenhet med attityd och optimala kvadratmeter.

Info Karta Bilder

Järla Gårdsväg 11 | Järla Sjö, Nacka

Öppen planlösning, designat kök, lyxigt rymligt badrum, en stor och skön uteplats med plats för möbler och grill. Inbyggd ipad för ljus och ljud. En lägenhet med rymd att känna sig hemma i, att njuta av, att umgås i och att vara stolt över. Utmärkta kommunikationer dygnet runt.

VISNING

28/1 mellan klockan 13:30-14:30
29/1 mellan klockan 18:30-19:00

PRIS: 2 975 000 kr / bud

Grundfakta


Antal rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Förening: Brf Solventilen
Avgift/mån: 3 536 kr
Ingår i avgiften: Värme, VA, bas kabel-TV, fiber 100 MB, BRF försäkring
Balkong: Uteplats/terrass
Boarea: 52 Kvm

Byggnad m.m.


Byggnadsår: 2006
Uppvärmning: Fjärrvärme
TV / Data: Com hem & Ownit 100 MB

Driftkostnad


El: 3 746 kr/år
Total driftkostnad: 3 746 kr/år

Planritning BRF Solventilen Årsredovisning Brf Solventilen stadgar

Allmänt

Här är en lägenhet med karaktär, det är ett hem med allt man kan önska sig. Spännande rum med öppen planlösning till det välutrustade köket och en fristående kyl från SMEG. Vitmålat golv och stora fönsterytor i söderläge gör lägenheten ljus. Lyxigt stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. En attraktiv och skön terrass på ca 13 kvm med trädäck och plats för loungemöbler och grill. Möjlighet att odla lite kryddor och grönsaker, en rabarberplanta ingår. Lugnt läge nära Gustav Dahlénsparken. Järla Sjö är en historisk plats där man har lyckats med samspelet mellan ett tryggt modernt boende, vackra bevarade industribyggnader och sjön som ger de boende en hög livskvalitet.

Entré

I entrén finns det en klädhängare och en garderobsvägg med skjutdörrar och gott om förvaring. I lägenheten finns det också ett stort förråd/klädkammare med elfa trådbackar, hyllor, bänk och klädstång.

Rum

Luftigt och härligt rum med ljusa väggar och vitt golv. Öppen planlösning till kök och matplats gör lägenheten oerhört social och mysig. Från rummet är utgången till uteplatsen och sommartid när dörren står på glänt känns lägenheten oändlig.

Uteplats

Uteplatsen ligger insynsskyddad med mycket grönska runt omkring samt platsbyggda bänkar och plank. Terrassen har trägolv och är 13 kvm stor med plats för möbler, lyktor, grill och sköna kuddar och dynor. Längs ena planket finns rabarber, persilja och smultron. Här kan man odla fler kryddor eller vad man önskar. Det finns ros, nyponrosbuske och syrenbuskar. En härlig plats att hänga på och som tillför lägenheten en extra dimension. 

Kök & matplats

Designat kök med snygga detaljer som matchar inredningen i lägenheten och skapar en spännande miljö. Ett fristående kylskåp förhöjer känslan. Köket är välutrustad med en extra tystgående diskmaskin från Asko, ugn, induktionshäll, fläktkåpa och en inbyggd micro. Gott om skåp och bänkar – allt för en kreativ matlagning!

I köket finns ett naturligt utrymme för ett matbord med plats för många och vinkeln med fönster ger platsen ro. 

Sovrum

Vilsamt sovrum ett steg upp för att markera rummets identitet. 

Badrum

Lyxigt stort badrum med gott om plats. Här finns handfat, WC, dusch och både tvättmaskin och torktumlare.

Avgift, TV och bredband

Avgiften till föreningen är 3 536 kr och i det ingår VA, värme, bas-TV Com Hem och fiber Ownit 100 m/bit samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Brf Solventilen

Brf Solventilen består av två byggnader från 2006 och det finns totalt 44 st brf lägenheter. Föreningen har god ekonomi och fastigheterna är välskötta. Föreningen har en underhållsplan fram till 2034 och det är inga större underhåll planerade de närmaste åren. Amortering på föreningens lån sker enligt plan och det finns inga planer på att höja avgifterna. Läs Årsredovisningen för mer detaljerad information.

Gå också gärna in på föreningens hemsida och läs mer: www.solventilen.se

”En solventil är en teknisk anordning som automatiskt tänder respektive släcker gasljuset i en AGA-fyr beroende på det omgivande ljuset. Solventilen uppfanns av Gustaf Dalén som i början av 1900-talet verkade i fabrikslokaler belägna just här vid Järla Sjö.”

Omgivningar

Järla Sjö i Nacka är populärt och attraktivt för sin avskildhet invid Järlasjön. Här är det lätt att känna sig hemma och det finns mängder med mervärden att njuta av såsom fina badbryggor, parker, promenadstråk och lekparker. Sjön erbjuder förutom härliga bad möjligheter till paddling, båtliv etc. och vintertid kan man åka både skridskor och längdskidor här. Här bor man i den finaste naturen med oändliga möjligheter till friluftsaktiviteter. I omgivningarna finns Nacka reservatet, Hellasgården med utegym och motionsspår, cykelvägar, Hammarbybacken, Nyckelvikens naturreservat och Nacka IP med bl.a. fotbollsplan och simhall. Järla Sjö är en fridfull oas med levande kvarter samtidigt som man har en närhet till Stockholms innerstad. Det bästa av två världar!

Det finns både butiker och restauranger i området och inom promenadavstånd ligger det mycket uppskattade Sickla köpkvarter med utvalda affärer, restauranger, deli, gym och därtill Dieselverkstaden. Åt andra hållet är det lika nära till Nacka Forum. 

Kommunikationer och parkering

Från och till Järla Sjö finns det utmärkta kommunikationer dygnet runt med både buss och Saltsjöbanan. Från Sickla köpkvarter når man Tvärbanan och inom några år kommer tunnelbanans blå linje trafikera området, det blir en kort resa in till Kungsträdgården från Järla.

Om du har bil kan du välja mellan boendeparkering ute för 400 kr/mån eller garage för 900 kr/mån. Garageplatserna har en separat kö, uthyrning@apcoa.se.

En annan angenäm service är att Sunfleets bilpool har en parkering på Gustaf de Lavals Torg.

 

Tillträde & Budgivning

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och föreningen. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera både själva bostadsrättsföreningen och lägenheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta