Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Askrikegatan 15, Gärdet Östermalm, Stockholm

Längst upp i den perspektivanlagda Tessinparken på Nedre Gärdet ligger Askrikegatan med sina fristående trevåningshus som har karaktär av stadsvillor i park och som lyfts upp på pelare. I nr 15 finns nu en chans att förvärva en 2:a på 53 kvm högst upp i fastigheten med ett ljust hörnläge. Lägenheten har en öppen planlösning, öppen spis och en balkong med både eftermiddags-/ kvällssol och vy över allén och Tessinparken.

Läs mer

Norr Mälarstrand 100, Kungsholmen Stockholm

Exceptionell 1:a med högt läge. Compact living när det är som allra bäst. Rum med stora fönster och en vidsträckt utsikt. Balkong i sydvästläge. Funktionellt kök. Sovalkov med plats för dubbelsäng. Fräscht badrum. Föreningen har en läcker takterrass med gasolgrill, matbord och loungemöbler, milsvid utsikt över Stockholm. Perfekt för att bjuda in vänner eller bara vara och njuta. Attraktiv adress invid Riddarfjärden och Rålambshovsparken, nära till allt. Ett örnnäste att längta till! Lägenheten kan överlåtas möblerad vid önskemål.

Läs mer

Senneby Havsväg. Väddö, Norrtälje

Här finns en chans att förvärva en ostörd hörntomt nära havet på Väddö, 2 281 kvm. En byggklar och plan Roslagstomt att skapa ett eget drömhus på! Det finns en inredd och mysig bod med både el och sommarvatten att bo i under tiden man planerar och bygger. Det är endast ett par hundra meter till havet med privat badstege från klippan och där finns också en barnvänlig sandstrand. Skyddad vik för båten ingår.

Läs mer