Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Askrikegatan 15, Gärdet Östermalm, Stockholm

Längst upp i den perspektivanlagda Tessinparken på Nedre Gärdet ligger Askrikegatan med sina fristående trevåningshus som har karaktär av stadsvillor i park och som lyfts upp på pelare. I nr 15 finns nu en chans att förvärva en 2:a på 53 kvm högst upp i fastigheten med ett ljust hörnläge. Lägenheten har en öppen planlösning, öppen spis och en balkong med både eftermiddags-/ kvällssol och vy över allén och Tessinparken.

Läs mer

Starrängsringen 12, 5tr. Gärdet, Östermalm. Sthlm

Högt belägen, lugn gavellägenhet med vy över grönska och takåsar från vardagsrum, sovrum och balkong. Balkongen är rymlig och har sol hela dagen och kvällen. Stabil förening med god ekonomi och låga lån. Attraktivt läge, nära naturen, service, city och kommunikationer.

Läs mer

Furusundsgatan 4. Gärdet Östermalm. Stockholm

Välplanerad och genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Härlig utsikt från balkongen som har sol hela dagen. Lugnt och skönt läge på en av Gärdets populära gator, Furusundsgatan. Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Läs mer

Senneby Havsväg. Väddö, Norrtälje

Här finns en chans att förvärva en ostörd hörntomt nära havet på Väddö, 2 281 kvm. En byggklar och plan Roslagstomt att skapa ett eget drömhus på! Det finns en inredd och mysig bod med både el och sommarvatten att bo i under tiden man planerar och bygger. Det är endast ett par hundra meter till havet med privat badstege från klippan och där finns också en barnvänlig sandstrand. Skyddad vik för båten ingår.

Läs mer