Sjönära åretruntbostad med pool och båtplats

Info Karta Bilder

Bagghusvägen 10 | Väddö Norra Rörvik, Norrtälje

Välkomna till ett havsnära, välskött åretrunthus med alla bekvämligheter. Stort trädäck med pool och grillplats/utekök i sydvästläge. Grönskande och fin tomt. Vinterbonat gästhus med kökspentry, dusch och bastu. Carport och trädgårds- /vedförråd. Naturskönt område invid Ramviken i Bagghusfjärden mitt emot Barnens Ö. Endast ca 200 m till bad- och båtplatser.

VISNING

25/8 14:00-15:00
Välkommen på visning

PRIS: 2 875 000 kr / bud

Grundfakta


Antal rum: 6 rum och kök
Varav sovrum: 3 – 4
Eldstad: Öppen spis med insats
Tomtarea: 1 971 Kvm
Boarea: 110 Kvm
Biarea: 30 Kvm

Byggnad m.m.


Fastighetsbeteckning: RÖRVIK 6:38
Byggnadsår: 2002
Byggnadstyp: 1 1/2 plansvilla
Fastighetsskatt/-avgift: 8 049 kr
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Vatten och avlopp: Gemensam brunn. Enskilt avlopp.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump + öppen spis

 

Taxeringsvärde


Byggnad: 1 494 000 kr
Tomt: 463 000 kr
Totalt: 1 957 000 kr
År: 2018
Kod: 220

 

Driftkostnad


El: 25 000 kr/år
Samfällighet: 3 200 kr/år
Renhållning: 6 250 kr/år
Total driftkostnad: 34 450 kr/år
Driftkommentar: Elkostnad inkluderar värmen. Hemförsäkring ej medräknad.

Energideklaration Planritning Planritning Gästhus, bastu

Bagghusvägen 10

Allmänt

Rörvik ligger invid Bagghusfjärden med sammanhängande natur och hav runtomkring, en skärgårdsidyll som har det mesta att erbjuda. Här finns många härliga bad, båtbryggor och vackra skogs- och ängsområden för sköna promenader.  

Beskrivning

Huset är luftigt och har gott om plats för vänner och familj med generösa rum och sällskapsytor. Köket är rymligt med plats för ett riktigt stort matbord vid det ljusa burspråket. Vardagsrummet har en murad öppen spis med Roslagsinsats som ger en god värme och stämning. Från vardagsrummet är utgången till pooldäcket och pergolan med grillplats. På entréplan finns ett gäst-/sovrum med platsbyggda garderober. Badrum med dusch och golvvärme. Tvättstugan har en egen utgång till trädgården. I tvättstugan finns också värmepanna och en extra varmvattenberedare. 

På övre plan finns ett allrum/tv-rum och 3 sovrum. Badrummet på övre plan har ett hörnbadkar, golvvärme.

Golven i hall och i kök har klinkers och i alla andra rum är det ekparkett. Vattenburen golvvärme på hela entréplan och vattenburna element på övre plan.

Gästhus

Gästhuset, ca 30 kvm, har också golvvärme och är fullt vinterbonat. Rum med kökspentry. Här finns också den sköna bastun samt dusch och WC. 

Trädgård/carport/förråd

Fin trädgårdstomt som är vackert inramad med en gärdesgård. Tomten har fina ytor för lek och spel samtidigt som det finns möjligheter till egen odling. Idag finns det jordgubbar, svarta vinbär, rabarber, körsbär, fläder och plommonträd. Vackra rosor, syrenbuskar och en paradisbuske. Vid pergolan doftar det kaprifol och här växer vinrankor. Ett litet växthus ingår också.

Vid ingången till huset är det en generös yta för bilar och det finns även en carport för två bilar. Det finns rejäla förråd för ved och trädgårdsmaskiner. 

Område

Norra Rörvik är ett attraktivt och lugnt område där ett flertal är permanent bosatta. Området har vintervatten till alla fastigheter från fyra egna brunnar. Vägarna inom området är tillgängliga året runt. Samfälligheten har hela 30 ha skogs- och åkermark med stigar och det finns boulebana, sportytor samt en midsommaräng. Här finns många fina möjligheter till promenader och löpning. Det finns 4 båtbryggor och eget fiskevatten. Det finns gott om svamp och bär. Längs kustremsan hittar man badmöjligheter både från bryggor, strand och klippor. Ramviksudden är ett vackert Naturreservat med vandringsstigar och hav runt omkring och är bl.a. känt för sina orkidéer på våren. På andra sidan Bagghusfjärden ligger en spännande miniskärgård och på gamla ångbåtsbryggan finns en restaurang, Barnens Ö Krog & Scen, de har även musikkvällar med grill i båthuset. www.norrarorvik.se, www.barnenskrog.se. 

Med 15 minuters bilväg, eller en tur på cykeln, är man i Älmsta och här kan man finna det mesta man behöver året runt. Många småföretag och butiker, marin service och restauranger. ICA Väddö gör inte någon besviken och det finns bank, systembolagsutlämning, pappershandel, järnhandel, apotek m.m. I Älmsta finns en idrottsplats med många aktiviteter alla årstider och lite söder om Älmsta ligger den natursköna golfbanan Väddö GK som också erbjuder skidspår vintertid.

I denna levande bygd hittar vi också Väddö Mejeri, Sennebys gårdsbutik, Kröns Handelsträdgård, Musko rökeri, Sjöfartsmuseum, en aktiv Hembygdsgård, Friskis & Svettis, Edblads i Gåsvik och mer därtill. Det är ca 200 m till busshållplatsen för buss nr 645 som går in till Norrtälje (Gåsvik). Med bil finns det flera alternativ och alla vägar går genom en härlig Roslagsnatur.

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse. Vissa möbler kan övertas vid önskemål.

Vid en ev. budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Vid avtalsskrivning lämnas listan ut till köpare och säljare med information om namn, telefonnummer och bud. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem de vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera uppgifterna och fastigheten. 

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

 

Anmäl intresse

Karta