Luftig och ljus gavellägenhet med en
stor inglasad balkong!

Info Karta Bilder

Engelbrektsvägen 26A. Jakobsberg Hammarskogen

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck med ett eftertraktat läge i den populära +55 föreningen Brf Hammarskogen. Lägenheten känns rymlig med låga fönsterbröst för utsikten. Det finns en inglasad balkong som fungerar som ett extra rum. Detta är ett angenämt boende i en stabil förening nära både natur och all service, affärer och kommunikationer i Jakobsbergs Centrum. Med pendeltåget tar det knappa 20 minuter in till City.

Luftig och ljus gavellägenhet med en stor inglasad balkong!

Info Karta Bilder

Engelbrektsvägen 26A. Jakobsberg Hammarskogen

 

Välkommen till denna ljusa och välplanerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och ett eftertraktat läge i den populära +55 föreningen Brf Hammarskogen. Lägenheten känns rymlig med låga fönsterbröst för utsikten. Det finns en njutbar inglasad balkong som fungerar som ett extra rum. Detta är ett angenämt och socialt boende i en stabil HSB-förening. Nära både natur och all service, affärer och kommunikationer i Jakobsbergs Centrum. Med pendeltåget tar det knappa 20 minuter in till City.

VISNING

Söndag 3 oktober kl 12.30-13.30

PRIS: 2 375 000 kr
GRUNDFAKTA

Adress Engelbrektsvägen 26A, Järfälla, plan 3 (2/4)
Boarea 84 kvm
Antal rum 2-3 rum och kök
Varav sovrum
1-2
Balkong Inglasad balkong
Förråd Lägenheten disponerar ett förråd

Bostadsrättsförening Brf Hammarskogen
Lägenhetsnummer
031 / 1203
Andelstal 3.05335
Avgift 5 478 kr/mån. inkl. Värme, VA, basutbud Tele 2 (Com Hem)

BYGGNAD M.M.

Byggnadsår 2001
Fönster 3-glas
Hiss Ja
Uppvärmning Fjärrvärme
TV / Data Tele2
Energi 149 kWh/kvm/år E 

Driftkostnad

Elkostnad ca 375 kr/mån
Driftkommentar Hemförsäkring ej medräknad

Ansvarig fastighetsmäklare

Pia Andersson, auktoriserad fastighetsmäklare.
Telefon 08-660 00 10, mobil 070-311 68 88.
pia@anderssonasplund.se

Årsredovisning
Stadgar
PLANLÖSNING
Energideklaration
prospekt

Beskrivning

Hela lägenheten flödar av ljus och rymd med många tilltalande fönsterpartier och en takhöjd om hela 2,55 m. Lägenheten har en enhetlig ekparkett i alla rum, entré och kök. Fastigheten är av hög kvalitet och lägenheten har generellt generösa möbleringsmått, minimerade trösklar och breda dörrar samt centraldammsugare.

Vardagsrummet är stort och luftigt med fönster som har en låg brösthöjd för en finare utsikt. Det finns gott om plats för sittgrupp, matsalsmöbler och en läs- & TV hörna / arbetsrum.

Den inglasade balkongen fungerar som ett extra uterum under en stor del av året.

Trivsamt kök med plats för matbord. Köket har ett vackert fönster med burspråk som förstärker känslan av rymd. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i köket och både ugn och micro är placerade i bekväm arbetshöjd. Keramikhäll, diskmaskin, kyl/frys.

Sovrummet har ett vinkelfönster och tre fristående garderober.

Generöst helkaklat badrum med komfortvärme i golv. I badrummet finns tvättmaskin med arbetsbänk, badrumsskåp, kommod, dusch, högskåp, vägghängd WC och en handdukstork.

I entrén finns klädhängare och två garderober. Säkerhetsdörr. I direkt anslutning till entrén finns en rejäl inredd klädkammare.

Omgivningar

Jakobsberg är en levande knutpunkt som har närhet både till staden och en mångfald naturupplevelser.

Här bor man med ett bekvämt, nära gångavstånd till Jakobsbergs Centrum med all tänkbar service och likaså till pendeltågsstationen. I närheten finns också Stockholm Quality Outlet och hela Barkaby Handelsplats som är en av Sveriges största handelsplatser.

Samtidigt är man omgiven av vackra naturområden, naturreservat och Mälaren. Görvälns naturreservat är ett stort friluftsområde längs den obebyggda Mälarstranden och här finns flera fina badplatser, promenadstigar, bär- och svampmark samt en del av Upplandsleden. Naturreservatets främsta syfte är att bevara ett välbesökt fritidsområde och att skydda värdefull natur.

I närområdet finns också golfbanor, Järvafältet och en otalig mängd sevärdheter och aktiviteter.

Från Görvälns Slott går också en uppskattad båtförbindelse in till Stadshuskajen.

Brf Hammarskogen

Brf Hammarskogen är en s.k. äkta förening som upplåter 37 st lägenheter med bostadsrätt. Det är en mycket populär +55 förening som erbjuder flera sociala mervärden och aktiviteter. De fina allmänna utrymmen används ofta såsom samlingssal/festlokal, fin stenbelagd uteplats med bord, stolar och bänkar. För de som vill anordnas trevliga fikaträffar och ett par bufféer under året. För gäster finns det en övernattningslägenhet att hyra. Den gemensamma ljusa och fräscha tvättstugan ligger bekvämt i entréplanet. Vidare finns sopsortering och lägenheten disponerar ett förråd.

Husets byggnadsår är 2001 och föreningen äger marken. Föreningen har en nyligen uppdaterad underhållsplan, se sid 3-4 i Årsredovisningen. Inga större renoveringar är planerade inom de närmaste åren. Föreningen har en god ekonomi och avgiften har varit oförändrad de senaste åren.

Carport och parkeringsplatser finns att hyra från 350-500 kr/mån. F.n. finns lediga parkeringsplatser. Föreningen har också 4 st gästparkeringar.

Tillträde & bud

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och föreningen. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera både själva bostadsrättsföreningen och lägenheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem iFastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta