Ljus tomt i Gåsvik

Gåsviksslingan 11 • Väddö Gåsvik, Norrtälje

Info Karta Bilder


Gåsviksslingan 11 | Väddö Gåsvik, Norrtälje

I byn Gåsvik finns det nu två likvärdiga tomter till salu. De är lämpade för permanentbostad eller fritidshus. Tomterna ligger invid en grusväg som går mellan byn och Väddö kanal. Det är en vacker öppen natur med många fina lövträd på en något upphöjd plats som upplevs ljus och solig. Någon minuts promenad ner till Väddö kanal och den vackra promenaden som går ända in till Älmsta, en del av Roslagsleden. Det finns god möjlighet att få hyra en båtplats i kanalen. I byn Gåsvik går buss 645 till Norrtälje. In till Älmsta är det 4 km.

VISNING

Välkomna att åka och titta själva! Kontakta mäklaren för ytterligare information.

PRIS:
450 000 kr / bud

Grundfakta


Fastighetsbeteckning: GÅSVIK 6:7
Tomtarea: 1 032 Kvm
 

Byggnad m.m.


Vatten och avlopp: Vatten saknas. Avlopp saknas.

Taxeringsvärde


Tomt: 270 000 kr
Totalt: 270 000 kr
År: 2018
Kod: 210

Driftkostnad


Tillkommer: Fastighetsskatt/-avgift 2 700 kr/år

Omgivningar

Omgivningarna bjuder på en stor mångfald omväxlande vacker natur med närhet till havet och till storslagna skogar där man kan gå, ta en löprunda och på hösten finns det gott om svamp. Närhet även till Väddö golfklubb som också erbjuder skidspår vintertid i mån om snö! Som granne i Gåsvik hittar man bl.a. välkända Edblads som utöver butiken serverar mat och dryck.

Med några minuters bilväg, eller en tur på cykeln, är man i Älmsta och här kan man finna det mesta man behöver året runt. Många småföretag och butiker, marin service och restauranger. Ica Väddö gör inte någon besviken och i Älmsta finns bl.a. en järnaffär, en pappersstuga som också är ombud för systembolaget, en stor möbelaffär, handelsträdgård, gårdsmejeri, apotek, bensinstation, antikaffärer och i omgivningarna brukar det dyka upp en hel del loppisar sommartid. I Älmsta finns en idrottsplats med många familjeaktiviteter tillika Kista hembygdsgård. Cykelavstånd till gårdsbutiken Senneby trädgård där man säsongsvis kan handla färska grönsaker och ägg.

I denna levande bygd hittar vi också Musko rökeri, Sjöfartsmuseum, Friskis & Svettis m.m.

Hela Väddöbygden är fylld av outömliga upplevelser, titta gärna in på vaddobygden.se/sevardheter

Byggrätt

Fastigheten ligger utanför detaljplan vilket innebär en stor frihet i att ansöka om bygglov enligt eget önskemål.

Attefallshus kräver inte bygglov, en bygganmälan och ett startbesked behövs.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, TOMTMARK TILL HELÅRSBOSTAD (210) (210)
Byggnad, värde: 0 kr
Mark, värde: 270 000 kr
Summa värde: 270 000 kr

Taxeringsår: 2018

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid en ev. budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Vid avtalsskrivning lämnas listan ut till köpare och säljare med information om namn, telefonnummer och bud. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem de vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera uppgifterna och fastigheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta