Smakfull lägenhet med en stor inglasad balkong!

Välkomna till denna fina lägenhet som är belägen på omtyckta Industrigatan. Lägenheten har en generös inglasad balkong i sydvästläge och från sovrummet har man sjöutsikt över Karlbergssjön. Här finner man ett avstressat boende i kombination med närhet till Västermalmsgallerian, Fridhemsplan och goda kommunikationer. Lägenheten har en tilltalande planlösning och stora sällskapsytor med kök i anslutning till vardagsrummet. Två sovrum. Generöst badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handdukstork. Mycket välskött och stabil förening med god ekonomi.

Smakfull lägenhet med en stor inglasad balkong!

Välkomna till denna fina lägenhet som är belägen på omtyckta Industrigatan. Lägenheten har en generös inglasad balkong i sydvästäge och från sovrummet har man sjöutsikt över Karlbergssjön. Här finner man ett avstressat boende i kombination med närhet till Västermalmsgallerian, Fridhemsplan och goda kommunikationer. Lägenheten har en tilltalande planlösning och stora sällskapsytor med kök i anslutning till vardagsrummet. Två sovrum. Generöst badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handdukstork. Mycket välskött och stabil förening med god ekonomi.

Pris: 6 495 000 kr
Visning: Söndag 8 oktober kl 12.30-13.30
Anmäl intresse
GRUNDFAKTA

Förening: Brf Bojen 5
Adress: Industrigatan 8, 1tr
Boarea: 67 Kvm, 3 rum och kök
Avgift: 2 785 kr/mån inkl. bredband och bas TV
Lgh nr: 832 / 1102
Antal rum: 2-3 rum och kök
Balkong: Ja
Hiss: Ja
Förråd: Källarförråd
Andelstal: 0,0155369
Internet/TV: Ownit / Tele2
Garage: 20 bilplatser och 2 MC platser
 
BRF BOJEN 5

Adress: Industrigatan 6-8
Äkta förening: Ja
Äger marken: Ja
Byggår: 1983-84
Antal lägenheter: 57
Uppvärmning: Bergvärme
Organisationsnummer: 716421-4475
Energiklass: C – 84 kWh/år

DRIFTSKOSTNAD

Elkostnad: 441 kr/mån
Försäkring: 208 kr/mån
Totalt: 650 kr/mån

NETTOSKULDSÄTTNING

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är
94 919 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022 och förvaltarens uppgifter om andelstal. Kontakta mäklaren för mer info.
Nyckeltal lån per kvm 2022: 1906 kr/kvm.

ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE

Pia Andersson, auktoriserad fastighetsmäklare.
Tel 08-660 00 10, mobil 070-311 68 88.
[email protected]

Beskrivning

Bo och njut av en topplägenhet på en lugn adress med närhet till goda kommunikationer och all service. Lägenheten har fönster i två väderstreck och en möblerbar inglasad balkong. Omtyckta och attraktiva kvarter med närhet till både grönska, Karlbergskanalen och stadens puls.

Luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen är inglasad med solskyddspersienner och trätrall. Balkongen är möblerbar och fungerar som ett härligt extrarum.

Öppet kök i anslutning till vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, skafferi och kyl-/frys. Många skåp och stora arbetsytor.

Master bedroom är luftigt och från fönstret ser man över till Karlbergssjön. Sovrummet har en inbyggd och generös inredd garderobsvägg.

Sovrum 2 är perfekt som barnrum, arbetsrum, tv-rum, gästrum, walk-in closet eller vad man önskar. Plats finns för en dubbelsäng.

Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork och kommod.

I entrén finns platsbyggda inredda garderober med god förvaring.

Lägenheten disponerar ett rejält källarförråd.

Omgivningar

Industrigatan är en omtyckt adress på Kungsholmen som är centralt belägen med nära till precis allt. Här är fina möjligheter till rekreation med närhet till vatten, badstrand, kajakklubb, småbåtshamn (lediga båtplatser finns), Karlbergs Slottspark, Hornsbergs Strand med restauranger längs kajen och vackra solnedgångar. En klassiker är att promenera eller löpa runt Kungsholmens strandlinje som är på ca 1 mil. Runt hörnet är det stadspuls med mängder av mer eller mindre kända caféer, restauranger och butiker samt flera mataffärer och den populära Västermalmsgallerian.

Kommunikationerna är utmärkta, Fridhemsplan är ett perfekt nav med ett flertal busslinjer (bl.a. 1, 3 och 4) och tunnelbanans både gröna och blå linje.

Bra cykel- och promenadvägar. Till T-centralen promenerar man på dryga kvarten.

Brf Bojen 5

Brf Bojen 5 äger marken och är en äkta förening som bildades 1992. Brf Bojen 5 ligger på Industrigatan nr 6-8 och består av 55 st brf-lägenheter, 2 hyreslägenheter (dold tillgång) samt 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna uppfördes 1983-84. Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad.

Gå gärna in på föreningens hemsida för mer information: www.bojen5.se

Föreningen har en trädgårdsmästare som sköter om två mycket fina och grönskande trädgårdar. Innergårdarna har möbler och en grill. Båda ingångarna har varsin ljus och fin tvättstuga i gatuplan. Det finns cykel-/barnvagnsrum, cykelställ under tak, 3 st skyddsrum. Föreningen har även grovsoprum och återvinningsrum.

Fastigheten är ansluten till Ownit och Tele2 (Com Hem) för bredband och TV. Bredband och basutbud TV ingår i avgiften.

Föreningen har ett garage med 20 bilplatser (f.n. kö) och 2 MC platser.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift betalas av köpare.

I årsredovisningen redogörs för renoveringar:

2022 – Genomgång med boende av skyddsrum
2022 – Renovering av kök och badrum hos lägenhetshyresgäst
2021 – Genomgång samt reparationer av skyddsrum och komplettering av skyddsrumsmateriel
2021 – Renovering av entrégång på Industrigatan 8
2021 – Målning av byggnadernas plåttak
2021 – Byte av ventilationsanläggning bl a för hyreslokaler inklusive byte av rökdetektorer
2021 – Nya kodlås vid entréer på innergårdarna
2021 – Spolning avloppsstammar
2021 – Borttag av sopkaruseller i soprummen
2020 – Obligatorisk ventilationskontroll i bostäder och lokaler genomförd
2020 – Målning av staket på gårdarna
2020 – Nytt bredbandskablage och installation av mediakonvertrar
2020 – Genomgång – Systematiskt brandskyddsarbete
2019 – Genomgripande renovering av innergårdar
2018 – Målning av trapphusen
2018 – Utbyte av hissarnas interiör
2017 – Produktion av ny bostadsrättslägenhet i markplan av tidigare hyreslokal och cykelrum

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska kontrollera både själva bostadsrättsföreningen och lägenheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Årsredovisning Planritning Stadgar Energideklaratin Anmäl intresse

Karta