Rymligt klimatsmart stenhus med pool på högt belägen tomt

Info Karta Bilder

Lokevägen 29A | Saltsjö-Boo, Nacka

Välkomna in till ett nutida miljövänligt, gediget stenhus med raka linjer och mycket ljus och rymd. Egenskaperna är naturmaterial, hållbart och energisnålt. Huset är byggt av modern lättbetong som också gör huset fuktsäkert eftersom det inte finns några organiska material. Vattenburen golvvärme i alla rum på båda våningsplanen. 235 kvm fördelade på 7 rum varav 5 sovrum och två stora badrum. Trädäckad terrass med pool.

VISNING

Ring för mer information.

PRIS: 9 800 000 kr / bud

Grundfakta


Fastighetsbeteckning: BO 1:1080
Tomtarea: 801 Kvm
Boarea: 235 Kvm
Antal rum: 7 rum och kök
Varav sovrum: 5
Pris kommentar: /bud
Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 2 plans villa
Driftkostnad: 26 500 kr/år

Allmänt

Rymligt stenhus i nutidsstil på en högt belägen och solig tomt. Huset kännetecknas av rena raka linjer och stora fönsterpartier som ger mycket ljus. Planritningen är genomtänkt för att passa en modern familj med flera fina gemensamhetsutrymmen. Det finns 5 sovrum och 2 badrum. Den öppna planlösningen med de stora fönsterpartierna ut mot terrassen, poolen och trädgården ger en härlig rymd. Generös takhöjd på ca 2,62 m och på övre plan ca 2,45 – 2,75 m. Huset har genomgående vattenburen golvvärme på båda våningsplanen, massiva spegeldörrar, 14 mm ljus ekparkett, LED-belysning, kök från Ballingslöv, 3-glas fönster med barnsäkhetsmekanismer. Fiber finns vid tomtgräns och rör är förberett in till huset. Fastigheten är befriad från fastighetsavgift i 14 år till.

Entré

Redan i entrén möts man av ljuset och luftigheten från husets stora sociala ytor. Ljusa polerade granitplattor och infällda LED-spotlights.

Vardagsrum

Vardagsrummet är husets hjärta och den öppna planlösningen tillsammans med köket ger en härlig atmosfär. Rummet är luftigt och ljust med stora fönsterytor och utsikt över trädgården, terrassen och poolen.

Kök

Stilrent kök från Ballingslöv, bänkskiva i vit marmor. Induktionshäll, micro, varmluftslugn, fläkt, kylskåp och frysskåp. Infällda LED-spotlights i hela taket från kök till vardagsrum.

Sov-/arbets-/gästrum

Sovrummet / arbetsrummet på nedre plan har ljusinsläpp från två håll. Rummet är luftigt och med en dörr ut till trädäcket och poolen.

Badrum 1

Stort badrum med väggfast WC, tvättställskommod, handdukstork och dusch. Infällda spotlights samt golvvärme.

Grovkök / Tvätt

Lättarbetad tvättstuga med fönster och utgång till trädgården. Tvättrummet är inrett med kakel och klinkers. Det är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och arbetsbänk. Här finns även värmepannan, el- & mediaskåp.

Övre plan och 4 sovrum

Övre plan är smart planerat med fyra utspridda sovrum och ett stort allrum i mitten med stora fönsterpartier. Hela planet har genomgående ljus ekparkett med golvvärme. 3 sovrum är likvärdiga med två fönster i varje sovrum. Det större sovrummet, master bedroom, har också två fönster i olika väderstreck som ger en luftig och skön känsla. Allrummet är som ett vardagsrum med gott om plats för soffor, tv och möbler.

På övre plan finns även en rymlig klädkammare. Trappan är av massiv ask med låga bekväma steg.

Badrum 2

Badrummet på övre plan är rymligt med väggfast WC, dubbla handfat, handdukstork, dusch och ett bubbelbadkar. Infällda spotlights och golvvärme.

Omgivningar

Lokevägen ligger i ett lugnt och barnvänligt villakvarter. Det är nära till goda kommuniktationer med buss in till Slussen. Det finns ett flertal skolor och närmsta service- och köpcenter är Orminge. Saltsjö-Boo i Nacka är populärt och attraktivt för sin närhet till Stockholms innerstad samtidigt som man bor nära naturen och oändliga möjligheter finns för friluftsaktiviteter.

Cykla till det fina Boobadet vid Baggensfjärden där det finns badplats med sandstrand, bryggor, klipphällar och generösa gräsytor med lekplats. Intill ligger Boo brygga där man kan gå ombord på skärgårdsbåtar och utforska vår vackra skärgård. I närheten av Lokevägen finns även badvänliga sjöar.

Titta gärna in på kommunens hemsida nacka.se.

https://www.nacka.se/uppleva–gora/friluftsliv-motion/badplatser-och-lekplatser/badplatser-och-badvatten/boo/

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Nacka BO GA:2
fnr_010432494

Servitut

Avtalsservitut ledning mm, Förmån
01-IM8-63/4083 – 1

Officialservitut utrymme väg, Förmån
01-BOO-1245 – 1

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, tomtmark (210)
Mark, värde: 2 074 000 kr
Summavärde: 2 074 000 kr

Taxeringsår: 2018

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse. Vid en ev. budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Vid avtalsskrivning lämnas listan ut till köpare och säljare med information om namn, telefonnummer och bud. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem de vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera uppgifterna och fastigheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta