Malmsjöberg intill sjön Nedingen i Sörmland

Sjönära fritidshus med en vacker sjöutsikt och en stor trädäckad terrass i bästa sydvästläge. Närhet till en lugn och familjevänlig sandstrand med badbryggor. Båtplats finns. En Sörmlandsidyll med endast 1,15-1,30 tim körtid från Stockholm.

Malmsjöberg invid sjön Nedingen i Sörmland

Sjönära fritidshus med en vacker sjöutsikt och en stor trädäckad terrass i bästa sydvästläge. Närhet till en lugn och familjevänlig sandstrand med badbryggor. Båtplats finns. En Sörmlandsidyll med endast 1,15-1,30 tim körtid från Stockholm.

Utgångspris: 1 650 000 kr / bud
Anmäl intresse
GRUNDFAKTA

Fastighetsbeteckning: FLEN SKJULSTA 3:54
Adress: Bergsvägen 54, Malmsjöberg
Tomtarea: 1 708 Kvm
 
VATTEN OCH AVLOPP

Allmänt vatten och avlopp är ett pågående arbete i området.

TAXERINGSVÄRDE

Tomt: 316 000 kr
Totalt: 700 000 kr
År: 2021
Kod: 220

DRIFTSKOSTNAD

Elkostnad: 9 000 kr/år
Samfällighet: 2 900 kr/år
Tillfällig extra vägavgift: 780 kr/år
Latrintömning: 5 369 kr/år
Båtplats: 300 kr/år

ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE

Pia Andersson, auktoriserad fastighetsmäklare.
Tel 08-660 00 10, mobil 070-311 68 88.
[email protected]

Planritning Tomtkarta Prospekt

Allmänt

Huset har en öppen planlösning med tak som går ända upp till nocken vilket ger en rymlig och luftig känsla. Mysig vedspis som värmer gott. Stort fönsterparti med dubbeldörrar ut till terrassen. Huset, uteplatserna och en gäststuga är väl insynsskyddade och upplevs som mycket privata. Både terrassen och en av uteplatserna i trädgården ligger i bästa solnedgångsläge! Lummig natur- & trädgårdstomt med två gäststugor och ett förråd.

Beskrivning

Entré med klädhängare och två garderober varav ett städskåp. Innanför entrén finns ett möblerbart sällskapsrum med hörnfönster som släpper in ett fint ljus.

Öppet kök med många skåp och förvaringsutrymmen. Rostfri diskbänk med två hoar och blandare. Inbyggd bänkspis med ugn. Kyl/frys. Varmvattenberedare.

Storstuga med tak som går ända upp till nocken som ger en rymlig och luftig känsla. Storstugan har vitmålad liggande träpanel och trägolv. Härligt fönsterparti med dörrar ut till terrassen. Vedspisen ger både en härlig värme och skapar en trivsam stämning. Sotades sist 2019.

Den generösa terrassen har sol från morgon till kväll och en härlig sjöutsikt.

Sovrummet har trägolv.

Både dusch och toalett har egna ingångar på sidan av huset. På toaletten finns en separett-toa (2018) samt ett tvättställ. Duschen har trätrall samt duschkar. Varmvattenberedare, Nibe Eminent. (Alla blandare från 2020)

På tomten finns det två fina friggebodar, som används till gäststugor/sommarsovrum. Den ena ligger med utsikt ner mot sjön. Båda gäststugorna har bröstpanel och trägolv.

Solig och lummig tomt som inramas av uppvuxna buskar och träd. Omväxlande tomt med en lekvänlig gräsmatta, naturdelar med berg i dager och som upplevs spännande med ”många rum”. Det finns ett praktiskt förråd på tomten för ved och trädgårdsredskap. Grusad gång med ytterbelysning vid parkeringsplats som rymmer två bilar. För trädgårdsbevattning finns en kran med sjövatten.

Ner till sjön Nedingen är det endast 300 m och där finns båtbryggor och jättefina badplatser. Det ingår en båtplats och fiskekort för 300 kr/år.

Varje år arrangeras det uppskattade festligeter runt midsommar och i augusti är spänningen stor med kräftfiske i sjön!

Omgivningar

Sörmland är välkänt för sin vackra natur och här finns många spännande utflyktsmål, sjöar, svampskogar, slott, vandringsleder, kanotleder, golfbanor osv. Närmaste ort från Malmsjöberg är den pittoreska handelsorten Malmköping, cykelavstånd (4 km). Malmköping är känt för sina marknader, Malmamarken och Gammeldags Malmköpings Marknad. Men hela Malmköping är en händelserik ort med massor av roliga evenemang, titta gärna in på www.malmkoping.nu. Här finns all service såsom butiker, affärer, apotek, systembolag, vårdcentral etc. och museum, Wärdshus, bygdegård och loppis. Välj bland mängder av konserter och upplev firandet av Valborg, Midsommar och Jul.

Med bil är det drygt 10 mil från Stockholm och det tar ca 1,15-1,30 tim att köra. Alternativet är tåg till Flen, buss Flen – Malmköping.

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera fastigheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta