Stensövägen 15. Ältasjön, Älta – SÅLD

1:a med utsikt! Perfekt första lägenhet med ett stort fönster som ger ett härligt ljus. Kök med induktionshäll, kyl och många skåp. Kaklat badrum med dusch. Vacker utsikt ner mot Ältasjön och grönska. Bredband ingår i avgiften. Bra kommunikationer. Möbler och viss inredning kan medfölja vid önskemål!

Stensövägen 15.
Ältasjön, Älta

1:a med utsikt! Perfekt första lägenhet med ett stort fönster som ger ett härligt ljus. Kök med induktionshäll, kyl och många skåp. Kaklat badrum med dusch. Vacker utsikt ner mot Ältasjön och grönska. Bredband ingår i avgiften. Bra kommunikationer. Möbler och viss inredning kan medfölja vid önskemål!

GRUNDFAKTA

Adress Stensövägen 15, 2 tr, Älta
Boarea 18 kvm
Antal rum 1 rum och köksdel

Bostadsrättsförening Brf Älta Sjöängen
Lägenhetsnummer
1535 / 1201
Andelstal 0,1427
Avgift 1 258 kr/mån. inkl. Värme, VA, basutbud Tele 2 (Com Hem) och Bredband

BYGGNAD M.M.

Byggnadsår 1971
Fönster 3-glas
Hiss Ja
Uppvärmning Fjärrvärme
TV / Data Tele 2 (Com Hem) och Bredband Ownit 700-1000 Mbit/s
Energi 155 kWh/kvm/år 

Driftkostnad

Elkostnad ca 210kr/mån
Driftkommentar Hemförsäkring ej medräknad

Ansvarig fastighetsmäklare

Pia Andersson, auktoriserad fastighetsmäklare.
Tel 08-660 00 10, mobil 070-311 68 88.
pia@anderssonasplund.se

Beskrivning

Ljus lägenhet med en härlig utsikt över Ältasjön och grönområde. Fastigheten har ett mycket attraktivt läge vid Ältasjön samtidigt som det endast tar någon minut till Älta Centrum med affärer, restauranger, gym och bussar in till Slussen, Gullmarsplan och Nacka. Önskar du att överta möbler eller viss inredning är det möjligt och det är bara att flytta in!

I entrén finns plats för ytterkläder och en skohylla. Där finns också 3 rymliga garderober.

Det stora fönstret med utsikten ger lägenheten en vacker inramning och en rymlig känsla. Fönstret har persienner och vädringsfönster. En naturlig plats finns för säng som även kan användas som soffa med många kuddar.

Nytt kök från 2018 med induktionshäll, kylskåp med frysfack och i överskåp finns en förberedd plats för microugn. Köket har flera överskåp och goda förvaringsutrymmen.

Badrum med dusch, WC och handfat.

I avgiften ingår värme och vatten, TV-basutbud via Com Hem (Tele2) samt 700-1000 Mbit/s bredband från Ownit.

Det ingår ett förråd som finns i en välbyggd liten länga på gården.

Utanför porten finns det cykelställ och parkeringsplatser.

Omgivningar

Läget vid Ältasjön erbjuder naturligtvis en härlig grönska, promenadvägar, badstrand och fiske. Vintertid kan man åka skridskor eller vara med i pimpeltävlingar! Närheten även till det storslagna Nackareservatet med bland annat Hellasgården och alla vackra naturpromenader är en bonus. Möjligheterna är oändliga med allt från cykelvägar, vandringsstigar, Flatenbadets sandstrand, golfbana, Älta indoor golf, allt finns i närheten. Samtidigt är det endast 200 m till Älta C med butiker, restauranger, blomsteraffär, café, apotek, gym och bussar etc. Inom en kvart når man Sickla Köpkvarter med trendiga restauranger och shopping.

Utmärkta kommunikationer med bussar till Slussen, Gullmarsplan och Sickla, Tyresö. Med bil är man kvickt i Sickla/Nacka eller i City via Tyresövägen.

Brf Älta Sjöängen

Brf Älta Sjöängen bildades 2005 och består av 259 lägenheter fördelade på 8 huskroppar som står i två grupper med trädgårdar emellan. 228 av lägenheterna är bostadsrätter och resterande 31 är hyresrätter (dold ekonomisk tillgång för föreningen. Husen är från 1971 och de totalrenoverades med bland annat stambyte i början av 90-talet. Föreningen har två tvättstugor varav den ena ligger bekvämt i port nr 15. Det finns även en föreningslokal som kan hyras för enklare fester. I de gemensamma trädgårdarna finns fina platser för pic-nic och grillning. Grovsop- och återvinningsrum finns.

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida www.brfaltasjoangen.se

Garage (50 st) och parkeringsplatser (73 st) finns att hyra, kö kan förekomma, 225-550 kr/mån.

Tillträde & bud

Tillträde enligt överenskommelse och det finns möjlighet till ett snabbt sådant om önskemål finns. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och föreningen. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera både själva bostadsrättsföreningen och lägenheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem iFastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta