Studiokänsla i villaidyll, 2-3:a.

Info Karta Bilder

Tallbostigen 9 | Hästhagen Duvbo, Sundbyberg

Välkommen till denna karaktäristiska lägenhet som är lugnt belägen i Duvbos / Hästhagens idylliska villakvarter precis intill Furuparken. Egen ingång och egen grillplats. Närkontakt till lounge- & matbord i trädgården. Möjlighet att odla. Privat parkering på gården. Gångavstånd till Sundbybergs Centrum och närhet till många alternativa kommunikationer. Härifrån är det också lätt att cykla åt alla håll och Stockholms city når man via fina cykelvägar längs Bällstaån och vidare mot Karlbergs Slott till Vasastan.

VISNING

3/5 14:00-15:00
Välkommen på visning

PRIS:  3 675 000 kr
Grundfakta

Boarea: 70 Kvm
Antal rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Pris: 3 675 000 kr / bud
Avgift/mån: 3 983 kr
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, TV-Telia Bas
Förening: Brf Pilen 10
Hiss: Nej
Lgh.nr:
7

Lgh.nr. LMV: 0901
Andelstal, ägande: 12,573%
Energiprestanda: 79 kWh/Kvm och år
 
Byggnad m.m.

Byggnadsår: 1930
Antal lägenheter i föreningen: 8
Uppvärmning: Bergvärme
TV / Data: Öppen Fiber

Årsredovisning stadgar VISA BUDGIVNING

Beskrivning

Lägenheten har en kontinental studiokänsla med en egen ingång. Precis utanför dörren finns det en plats för en egen grill och även en härlig gemensam grillplats i den grönskande trädgården. Det finns möjlighet att odla och plantera om man önskar. Fastigheten är som en stor villa med privat parkering på gården. Boendet känns tryggt och här finner man lugn och ro.
Hela lägenheten har oljad ekparkett och vita väggar.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en bardisk som avgränsare och bord. Vardagsrummet är rymligt och det finns möjlighet att skapa ett extra sovrum. Se alternativ planlösning.

Kök med kyl-/frys, häll, fläktkåpa, varmluftsugn, micro, diskmaskin och vinkyl. 

Sovrummet har en garderobsvägg med skjutdörrar.

Ett riktigt stort och härligt spa-badrum med både dusch och bubbelbadkar samt bastu. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

Alla medlemmar har en egen parkeringsplats på gården och det finns ett par P-platser för gäster. Lägenheten disponerar ett stort förråd om ca 8 kvm.

 

Omgivningar

Sundbyberg är känt för sin charmiga småstadskänsla med allt man kan önska sig av butiker, restauranger, barer och caféer samtidigt som du har storstadens puls runt hörnet och utmärkta kommunikationer. En urban, modern datacommunity livsstil blandad med natur och grönområden. För den som vill jogga, promenera (eller bara uppleva det rika fågellivet vid sjön) finns fina motionsslingor både runt Råstasjön och Lötsjön, likaså längs Bällstaån. I området ligger också det uppskattade motionsområdet, Ursvik och i omgivningarna runt om finns det vackra parker, bl.a. Tornparken och Marabouparken för promenader eller pic-nic.

Kvarteret Signalfabriken är som en egen liten stad i staden och har en internationell känsla med småbutiker, bagerier, restauranger etc. Här finns även SATS & World Class träningslokaler. För shopping och upplevelser ligger Bromma Blocks och Scandinavian Mall samt Friends Arena inom cykel-/promenadavstånd.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med buss (bl.a 506 till KS och 515 in till Odenplan), tunnelbana, pendeltåg och tvärbanan.

Till Odenplan tar det 4 min med Citybanan och 12 min till T-centralen med tunnelbanan som ligger ca 300 m från lägenheten, station Duvbo. Föredrar du cykel tar du dig vackert in till City längs Bällstaån, vidare längs Ulvsundasjön och in till Birkastan/Vasastan via Karlbergs Slott.

Brf Pilen 10

Brf Pilen 10 förvärvade fastigheten år 2000, ett klassiskt 30-tals hus med en stor tomt. Föreningen består av 7 lägenheter och varje lägenhet har en egen parkeringsplats på gården. I den grönskande trädgården finns utemöbler med grill och här kan man njuta av syrener, äppelträd, buxbom etc. Alla medlemmar uppskattar den ömsesidiga respekten. Enligt säljarna finns det en mycket trivsam spontanitet och lyhördhet som bidrar till att det är socialt men med stor integritet.

Större renoveringar:

2000 – Stambyte.
2016 – Bergvärme.
2019-20 – Dräneringsarbeten. 
Stabil förening som har haft oförändrade avgifter de sista 10 åren.

Tillträde / bud

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt. Budlistan lämnas till slutgiltig köpare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren och föreningen. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera både själva bostadsrättsföreningen och lägenheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

 

Anmäl intresse

Karta