Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Fridhemsgatan 29B, 3tr. Kungsholmen, Stockholm

Kontinental känsla i denna härliga sekelskiftesvåning från 1903 som har allt. Ett boende med karaktär som erbjuder både en generös balkong, ca 8 kvm, i ett soligt söderläge och en fungerande kakelugn. Lägenheten har bevarade tidstypiska detaljer blandat med en modern touch. Fint kök med plats för ett stort matbord, öppen planlösning till sällskapsrummet (3,05 m i takhöjd) med kakelugn och utgång till balkongen. Genomgående vackra trägolv. Badrum och en extra WC, tvättmaskin. Tyst och lugnt gårdsläge på en eftertraktad adress invid Fridhemsplan, nära till precis allt. Äldre och stabil förening med låga lån. Föreningen äger marken.

Läs mer

Två ljusa tomter i Gåsvik: Gåsviksslingan 9 + 11. Väddö/Gåsvik. Norrtälje

I byn Gåsvik finns det nu två likvärdiga tomter till salu. De är lämpade för permanentbostad eller fritidshus. Tomterna ligger invid en grusväg som går mellan byn och Väddö kanal. Det är en vacker öppen natur med många fina lövträd på en något upphöjd plats som upplevs ljus och solig. Någon minuts promenad ner till Väddö kanal och den vackra promenaden som går ända in till Älmsta, en del av Roslagsleden. Det finns god möjlighet att få hyra en båtplats i kanalen.

Läs mer Läs mer

Essinge Brogata 39, 2 tr. Lilla Essingen, Stockholm

Insynsskyddad 1:a med högt i tak och stora fönsterpartier vilket tillsammans ger en rymlig känsla. Lättmöblerat rum med gott om plats för förvaring. Stort härligt badrum. Sovalkov med plats för 1,40 m säng. Bara ca 100 m till närmaste busshållplats. Goda kommunikationer med buss och båt. Äldre stabil förening med god ekonomi. Möjlighet till ett snabbt tillträde.

Läs mer

Nyligen sålda objekt

SÅLD! Husinge Gåsvik, Norrtälje

Trivsamt timmerhus i Roslagen.

SÅLD! Tomt Väddö, Norrtälje

Byggklar, ostörd hörntomt nära havet på Väddö.