Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Heleneborgsgatan 20, 5tr, Högalid/Södermalm, Stockholm

Sällsynt tillfälle att förvärva en insynsskyddad lägenhet högst upp med en egen terrass om 40 kvm med fri utsikt över Riddarfjärden. Bo och njut av en av Stockholms vackraste utsikter över Riddarfjärden mot Norr Mälarstrand, Stadshuset och bort mot Gamla Stan. Här presenterar vi en generös 2:a på våning 5 av 5 som har något utöver det vanliga. Lägenheten är en hörnlägenhet med fönster i två väderstreck och en fantastisk terrass utmed lägenheten. Terrassen har plats för loungemöbler, grill, matbord och solstolar. Solen når terrassen på olika ställen under dagen. Solen går upp över Stadshuset/Gamla Stan och bjuder på en vacker kvällssol med solnedgång i väster.

Läs mer

Viggbyholmsvägen 56A, 2 vån, Viggbyholm, Täby

Välkommen till en mycket ljus gavellägenhet med stor potential och ett fritt soligt läge med balkong i bästa sydvästläge. Lägenheten är välplanerad, luftig med stora rum och fina ljusinsläpp i tre väderstreck, ett av de bättre lägena. Lägenheten ligger i den populära och välskötta föreningen, Viggbyholm Kotten, som ligger precis invid mysiga Viggbyholms station på Roslagsbanan. Hög livskvalitet i lugna kvarter, här erbjuds otaliga fritidsaktiviteter, fina grönområden, sjö och hav samtidigt nära all service i Täby C, och på endast 20 min tar man sig in till Stockholms Östra Station.

Läs mer

Senneby Havsväg. Väddö, Norrtälje

Här finns en chans att förvärva en ostörd hörntomt nära havet på Väddö, 2 281 kvm. En byggklar och plan Roslagstomt att skapa ett eget drömhus på! Det finns en inredd och mysig bod med både el och sommarvatten att bo i under tiden man planerar och bygger. Det är endast ett par hundra meter till havet med privat badstege från klippan och där finns också en barnvänlig sandstrand. Skyddad vik för båten ingår.

Läs mer