Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Tomt Väddö, Gamla Grisslehamn, Norrtälje: Rödjan 2

Strax innan Gamla Grisslehamn och havet finns en attraktiv hörntomt utanför detaljplan. Bygg ditt nya boende, fritids- eller permanenthus i ett lugnt och enskilt område med endast ett fåtal välskötta och fina hus omkring. Grovplanerad plan naturtomt som har röjts under åren och idag har några års uppvuxen sly. El och vatten är framdraget. Rödjan har närhet till havet med både vackra klippor och sandstrand, en livsbejakande plats på mellersta Väddö. Ca 4 km in till Älmsta med all service och buss.

Nyligen sålda objekt

SÅLD! Fryxellsgatan, Östermalm / City, Stockholm

Generös 3:a med högt läge och solig balkong på omtyckta, attraktiva Fryxellsgatan. Karaktärsfull och trivsam lägenhet med fina sällskapsytor.

SÅLD! Hornsgatan, Södermalm, Stockholm

Optimalt planerad 2:a med balkong i söderläge på Hornsgatan, Södermalm, Stockholm Alla fönster mot lugna Drakenbergsgatan och utsikt ända bort till den grönskande oasen Tantolunden.

SÅLD! Artillerigatan, Nedre Gärdet, Stockholm

OptimaI funkislägenhet med ljust och högt läge.

SÅLD! Husinge Gåsvik, Norrtälje

Trivsamt timmerhus i Roslagen.

SÅLD! Tomt Väddö, Norrtälje

Byggklar, ostörd hörntomt nära havet på Väddö.