Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Tussmötevägen 144| Enskede, Stockholm

Välkommen till denna trivsamma och mysiga gavellägenhet (möjlig 2:a) med fönster i tre väderstreck och balkong i en skuldfri förening. Lägenheten har ett rymligt kök, ett extra stort skönt badrum och ett luftigt rum med spröjsade fönster från 20-talet.

Läs mer

Lokevägen 29A, Saltsjö-Boo , Nacka

Huset är ett nutida gediget stenhus med raka linjer och mycket ljus och rymd. Genomgående ljus ekparkett och vattenburen golvvärme i alla rum på båda våningsplanen. 235 kvm fördelade på 7 rum varav 5 sovrum och två stora badrum. Trädäckad terrass med pool.

Läs mer

Senneby Havsväg. Väddö, Norrtälje

Här finns en chans att förvärva en ostörd hörntomt nära havet på Väddö, 2 281 kvm. En byggklar och plan Roslagstomt att skapa ett eget drömhus på! Det finns en inredd och mysig bod med både el och sommarvatten att bo i under tiden man planerar och bygger. Det är endast ett par hundra meter till havet med privat badstege från klippan och där finns också en barnvänlig sandstrand. Skyddad vik för båten ingår.

Läs mer