Aktuellt

Andersson & Asplund Mäklarbyrå har kontor på Gärdet / Östermalm i Stockholm och vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i alla delar av Storstockholm. Nedan visar vi det som finns till försäljning för tillfället.

Husinge byväg 71 | Husinge Gåsvik, Norrtälje

Detta trivsamma timmerhus ligger naturskönt mellan byarna Husinge och Gåsvik. Möjlighet finns att hyra båtplats i Väddö kanal. Huset är beläget på en ostörd tomt i ett mycket ljust och soligt läge. Trädäckad terrass i bästa sydvästläge med badtunna. På terrassen finns det plats för både loungemöbler, matbord och grill. Tomten är vackert inramad med en gärdesgård. Rofyllda omgivningar med hästhagar, ängar och skogsdungar. 5 min promenad till busshållplats nr 645 som går till Norrtälje..

Läs mer

Två ljusa tomter i Gåsvik: Gåsviksslingan 9 + 11  |  Väddö/Gåsvik. Norrtälje

I byn Gåsvik finns det nu två likvärdiga tomter till salu. De är lämpade för permanentbostad eller fritidshus. Tomterna ligger invid en grusväg som går mellan byn och Väddö kanal. Det är en vacker öppen natur med många fina lövträd på en något upphöjd plats som upplevs ljus och solig. Någon minuts promenad ner till Väddö kanal och den vackra promenaden som går ända in till Älmsta, en del av Roslagsleden. Det finns god möjlighet att få hyra en båtplats i kanalen.

Läs mer Läs mer

Senneby Havsväg. Väddö, Norrtälje

Här finns en chans att förvärva en ostörd hörntomt nära havet på Väddö, 2 281 kvm. En byggklar och plan Roslagstomt att skapa ett eget drömhus på! Det finns en inredd och mysig bod med både el och sommarvatten att bo i under tiden man planerar och bygger. Det är endast ett par hundra meter till havet med privat badstege från klippan och där finns också en barnvänlig sandstrand. Skyddad vik för båten ingår.

Läs mer