Gärdet
Gärdet

Andersson & Asplund Mäklarbyrå,
din fastighetsmäklare på Gärdet och i Roslagen

Mäklare på Gärdet

Andersson & Asplund Mäklarbyrå grundades redan 1998, och sedan dess har vi förmedlat bostadsrätter på Gärdet, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm och i hela Stockholm med omnejd.

Som en fristående mäklarbyrå har vi fördelen att vara flexibla och ge alla våra kunder, både säljare och köpare, ett stort personligt, engagemang. Vi arbetar över hela Stockholm, vilket gör att vi för flera nu är en ”personlig mäklare” som anlitas när bostadsbehovet förändras genom åren. Vi finns alltid till hands och har genom åren förmedlat många bostadsrätter, villor och fritidshus med mycket lyckade resultat och nöjda kunder.

Läs mer om hur en försäljning med oss går till >

Mäklare på Väddö, Roslagen

Förutom bostadsrätter och villor säljer vi också fritidshus i hela Stockholms län, och har stor lokalkännedom framförallt på Väddö i Roslagen.
Läs mer om att sälja fritidshus >

En fördel med att vara en mindre, fristående mäklarbyrå är att vi inte har några geografiska gränser för var vi kan hjälpa till att sälja en bostad. Så tveka inte att kontakta oss oavsett var i Stockholmsområdet du vill sälja.

Auktoriserad mäklare

Andersson & Asplund är en registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare. Företaget är medlem i Fastighetsmäklarförbundet.

Din bostadsförmedlare
Andersson & Asplund Mäklarbyrå

Andersson & Asplund är en registrerad och auktoriserad mäklare. Företaget är medlem i Fastighetsmäklarförbundet.

Sedan 1998 har vi förmedlat bostadsrätter på Gärdet, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm och i Storstockholm. Vi förmedlar villor i hela Stockholmsområdet och fritidshus i omnejd med mycket lyckade resultat och nöjda kunder.

Bakom en lyckad bostadsaffär ser vi ett personligt engagemang hos den som driver försäljningen. I rollen som mäklare ser vi till att både säljare och köpare får omtanke och trygghet i ett beslut som betyder mycket för livskvalitet och ekonomi. Målet med en bostadsförsäljning är naturligtvis att göra en bra affär. På vägen dit behövs en partner som alltid finns till hands. Hos oss får du direkt kontakt med mäklaren som ansvarar för alla steg i bostadsaffären. Året efter försäljningen får du även hjälp med reavinstdeklarationen.

Välkommen in till vårt kontor på Ängskärsgatan 5 på Gärdet eller boka ett besök i Gåsvik på Väddö, så får vi prata mer om dina tankar och behov inför din bostadsaffär. Du kan också mejla eller ringa 08-660 00 10.

Välkommen in till vårt kontor på Ängskärsgatan 5 vid Tessinparken, så får vi prata om dina tankar och behov inför din bostadsaffär. Du kan också mejla eller ringa 08-660 00 10.