Sälj din bostadsrätt tryggt med Andersson & Asplund.

Att sälja eller köpa en bostadsrätt, villa eller ett fritidshus är en stor affär.
Vi hjälper dig genom hela processen.

Söker du en mäklare på Gärdet?

Vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt på Gärdet, Östermalm. Men vi förmedlar även bostadsrätter i Vasastan, Kungsholmen, Södermalm, närförorter, villor i Storstockholm och fritidshus i hela Stockholms län, främst på Väddö i Roslagen. Under åren har vi som mäklare anlitats över hela Stockholm och skaffat oss god lokalkännedom och expertis inom många områden. Vår roll är att hjälpa dig i ditt livs kanske viktigaste affär och göra säljprocessen så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Mäklare med personligt engagemang

Bakom en lyckad bostadsaffär är ett personligt engagemang hos den som driver försäljningen avgörande. I rollen som mäklare ser vi till att både säljare och köpare får omtanke och trygghet i ett beslut som betyder mycket för både livskvalitet och ekonomi. Målet med en bostadsförsäljning är naturligtvis att göra en bra affär. Och på vägen dit behövs en partner som alltid finns till hands. Året efter försäljningen får du även hjälp av oss med reavinstdeklarationen.

Homestyling & Fotografering.

Om du känner att du vill styla ditt hem lite extra inför visningen så rekommenderar vi alltid experthjälp. Sedan flera år har vi ett väl fungerande samarbete med Ljuva Rum som har en fantastisk blick för hur man kan förbättra en befintlig inredning och komplettera med enkla medel. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster.

En bra bild säljer! Likaså en rättvis exponering av ditt hem. Därför lägger vi extra stor vikt vid att alla bilder som presenteras är av bästa kvalité och visar din bostad från sin bästa sida. Vi samarbetar med flera professionella fotografer som alltid är redo att rycka ut när det behövs och de levererar färdigredigerade bilder inom 24 timmar.

Marknadsföring.

Efter att vi har gjort en korrekt värdering av din bostad presenterar vi en genomtänkt försäljningsplan såsom visningar, objektbeskrivning och presentation av objektet på internet. Att köpa och sälja en bostad handlar mycket om känslor. Genom vår marknadsföringsavdelning ser vi till att din bostad förmedlar den rätta känslan och når rätt målgrupp med ett genomtänkt och prydligt visningsmaterial.

För oss är det också självklart att ansvarig mäklare alltid är närvarande vid visningar och är tillgänglig för att leda försäljningen fram till bästa resultat – för båda parter. Auktoriserad, gedigen kunskap och ett stort personligt engagemang är vårt kännetecken.

Nöjda kunder påpekar ofta att det personliga engagemanget de har mött hos oss är unikt. Vi månar om varje kund och om varje uppdrag.

Läs mer om oss