Miljövänligt knuttimrat hus med ett lugnt läge

Info Karta Bilder

Husinge Byväg 71 | Husinge Gåsvik, Norrtälje

Välkomna till ett välskött timmerhus med genomgående naturmaterial. Timrade hus är miljövänliga och både hälsosamma och behagliga att bo i. Huset är beläget på en ostörd tomt i ett mycket ljust och soligt läge. Trädäckad terrass med badtunna och plats för loungemöbler och grill i bästa sydvästläge. Tomten är vackert inramad med en gärdesgård. Låg driftskostnad. Ett hus att längta hem till!

VISNING

15/9 kl 11.30-12.30
Välkommen på visning

Pris 2 675 000 kr / bud

Grundfakta


Antal rum: 4 rum och kök
Varav sovrum: 3
Eldstad: Braskamin
Tomtarea: 1 676 kvm
Boarea: 90 Kvm

Byggnad m.m.


Fastighetsbeteckning: GÅSVIK 3:68
Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: Knuttimrat hus
Fastighetsskatt/-avgift: 8 049 kr
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Plåtarb: Lackerad plåt
Stomme: Timmer
Bjälklag: Trä
Grundläggn: Torpargrund
Grundmur: Betong
Murstock: Tegel
Fönster: 2-glas isolerglas
Vatten och avlopp: Enskilt vatten och avlopp.
Uppvärmning: Värmepump luft luft

Taxeringsvärde


Byggnad:
Tomt:
Totalt:
År: 2017
Kod: 220

Driftkostnad


El: 23 412 kr/år
Vatten/Avlopp: 1 550 kr/år
Sotning: 536 kr/år
Samfällighet: 800 kr/år
Renhållning: 2 008 kr/år
Total driftkostnad: 28 306 kr/år
Driftkommentar: Hemförsäkring ej medräknad

Allmänt

Detta trivsamma timmerhus ligger naturskönt mellan byarna Husinge och Gåsvik. Huset är byggt 2007 med genomgående naturmaterial. Ett timmerhus är hållbart och ett vackert kulturarv samtidigt som inomhusklimatet har en naturlig reglering. De tunga stockarna håller värmen bra.

Rofyllda omgivningar med hästhagar, ängar och skogsdungar. Nära till busshållplatsen för buss nr 645 som går till Norrtälje.

Beskrivning

Huvudingången har en välkomnande stentrappa och en skön veranda med plats för möbler. I entrén ligger det klinkers med golvvärme. Härligt kök med vackra fönster och plats för ett stort matbord. Köket är välutrustat med en hel kyl, en hel frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro i bekväm höjd, keramikhäll och fläkt. Köket har trägolv och pärlspont i taket. Vardagsrum med ekparkett och här finns en rejäl täljstenskamin, Keddy, som ger skön värme och hög mysfaktor. Det finns tre sovum varav ett används som kontor idag. Rymligt badrum med spotlights, dusch, handfat, bänk med underskåp, WC och tvättmaskin.

Intill köket finns en praktisk groventré med golvvärme. I groventrén finns en tvättho, klädavhängare och varmvattenberedare, Nibe 110 l.

Trädgård

Fin och välskött trädgårdstomt som är vackert inramad med en gärdesgård, syrenhäck och grindstolpar i sten. Tomten har fina ytor för lek och spel samtidigt som det finns möjligheter till egen odling. Idag finns det planteringslådor, träd, buskar och ett hallonland. Ett litet växthus ingår också. Flaggstång?

Vid ingången till huset är det en generös grusad yta för bilar och det finns en laddstolpe. Fina förråd för ved och trädgårdsmaskiner.

Omgivningar

Med några minuters bilväg, eller en tur på cykeln, är man i Älmsta och här kan man finna det mesta man behöver året runt. Många småföretag och butiker, marin service och restauranger. ICA Väddö gör inte någon besviken och det finns bank, systembolagsombud, pappershandel, järn-/färgaffär, apotek, busstation m.m. I Älmsta finns en idrottsplats med många aktiviteter alla årstider och lite söder om Älmsta ligger den natursköna golfbanan Väddö GK som också erbjuder skidspår vintertid.

I denna levande bygd hittar vi också Väddö Mejeri, Sennebys gårdsbutik, Kröns Handelsträdgård, Musko rökeri, Sjöfartsmuseum, en aktiv Hembygdsgård, Friskis & Svettis, Edblads i Gåsvik och mer därtill.

Det finns möjlighet att hyra båtplats i Väddö kanal / Gåsvik.

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse.

Vid en ev. budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Vid avtalsskrivning lämnas listan ut till köpare och säljare med information om namn, telefonnummer och bud. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem de vill och behöver inte sälja till högstbjudande. Bindande avtal träffas först när båda parter har undertecknat köpekontrakt.

Uppgifterna i objektbeskrivningen kommer huvudsakligen från säljaren. Uppgifterna kontrolleras endast av fastighetsmäklaren om omständigheterna ger anledning till detta. Som köpare har du/ni en undersökningsplikt som innebär att köparen ska undersöka/kontrollera uppgifterna och fastigheten.

För boendekostnadskalkyl, ev. låneansökningar var god kontakta mäklare Pia Andersson. Medlem i Fastighetsmäklarförbundet FMF.

Anmäl intresse

Karta