Gåsvik, Väddö

Mäklare på Väddö, Roslagen

Parallellt med förmedling av bostäder i Stockholm arbetar vi även i Roslagen med försäljningar av bostadshus, fritidshus och tomter. Vi älskar Roslagen och här tillbringar vi själva mycket tid – sommar som vinter. Under åren har vi dessutom hjälpt kunder att förmedla bostäder och tomter i andra attraktiva områden som t.ex. Nacka, Värmdö och Södertörn. Välkommen att boka ett möte på vårt kontor i Gåsvik eller på Ängskärsgatan på Gärdet när du planerar att sälja ditt fritidshus.

Boka möte

Sälja fritidshus

Att sälja en sommarstuga eller fritidshus är speciellt. En lummig, grönskande tomt är underbar under säsong, men i mars ser den lite annorlunda ut. Det är alltid bra att ha fotografier från huset i högsäsong och då kan det vara bra att förbereda sig redan säsongen innan när du vill sälja. Vår erfarenhet är att runt april och maj brukar vara den bästa månaden för försäljning av fritidshus då många köpare vill utnyttja stugan redan till sommaren.

Vi engagerar oss personligen i alla försäljningar och lägger stor vikt vid att både säljare och köpare ska känna trygghet och omtanke vid försäljningen. Att sälja eller köpa ett fritidshus är ett stort beslut för båda parter, ekonomiskt – men ofta lika mycket emotionellt då många härliga semesterminnen sitter i väggarna.

 

Att få ett bra pris vid försäljning är förstås målet. Och på vägen dit behövs en mäklare som alltid finns till hands. Året efter försäljningen hjälper vi också till med reavinstdeklarationen.

Som en fristående mäklarbyrå har vi inga geografiska begränsningar och säljer lika gärna ett hus på Väddö som en stuga på Värmdö. Vi arbetar även som mäklare för bostadsrätter och villor i hela Stockholm.

Välkommen att boka en tid på vårt lokala kontor i Gåsvik nära Älmsta, eller på vårt kontor på Ängskärsgatan 5 på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om att sälja bostadsrätt >

Homestyling & Fotografering.

Om du känner att du vill styla ditt fritidshus eller din villa lite extra inför visningen så rekommenderar vi alltid experthjälp. Sedan flera år har vi ett väl fungerande samarbete med Ljuva Rum som har en fantastisk blick för hur man kan förbättra en befintlig inredning och komplettera med enkla medel. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster.

En bra bild säljer! Likaså en rättvis exponering av ditt hem. Därför lägger vi extra stor vikt vid att alla bilder som presenteras är av bästa kvalité och visar ditt hus från sin bästa sida. Vi samarbetar med flera professionella fotografer som alltid är redo att rycka ut när det behövs och de levererar färdigredigerade bilder inom 24 timmar.

Marknadsföring.

Efter att vi har gjort en korrekt värdering av ditt fritidshus eller din villa presenterar vi en genomtänkt försäljningsplan såsom visningar, objektbeskrivning och presentation av objektet på internet. Att köpa och sälja ett hus handlar mycket om känslor. Genom vår marknadsföringsavdelning ser vi till att ditt hus förmedlar den rätta känslan och når rätt målgrupp med ett genomtänkt och prydligt visningsmaterial.

För oss är det också självklart att ansvarig mäklare alltid är närvarande vid visningar och är tillgänglig för att leda försäljningen fram till bästa resultat – för båda parter. Auktoriserad, gedigen kunskap och ett stort personligt engagemang är vårt kännetecken.

Här några referenser på sålda fritidshus, bostadshus och tomter:

Huginvägen 33, Upplands Väsby

Rymligt radhus med ett högt, ljust och lugnt läge på den attraktiva och populära Huginvägen. [...]

Vikingalundsvägen, Älmsta-Väddö

En tomt, ett hus där tiden tycks stått stilla. När du kliver innanför grindarna infinner [...]

Gamla Grisslehamn

Havsnära och högt beläget fritidshus med en fantastisk utsikt över havet både inifrån huset och [...]

Senneby Havsväg 58, Väddö

En öppen och plan naturtomt i bästa syd-/sydvästläge. Tomten ligger i ett lugnt och enskilt [...]

Husinge Byväg, Väddö

Välskött timmerhus med genomgående naturmaterial. Huset är beläget på en ostörd tomt i ett mycket [...]

Norra Rörvik, Norrtälje

Ett havsnära, välskött åretrunthus med alla bekvämligheter. Stort trädäck med pool och grillplats/utekök i sydvästläge. [...]

Muskö, Torpa skog, Haninge

Endast 55 min från Globen, på natursköna Muskö, ligger denna insynsskyddade idyll med 2 beboeliga [...]

Ekbacken, Grisslehamn, Norrtälje

Ett havsnära, vinterbonat och välskött fritidshus för rekreation. Ostörd och högt belägen naturtomt på Ekbacken [...]