Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär.
Vi hjälper dig genom hela processen.

Bakom en lyckad bostadsaffär ser vi ett personligt engagemang hos den som driver försäljningen. I rollen som mäklare ser vi till att både säljare och köpare får omtanke och trygghet i ett beslut som betyder mycket för livskvalitet och ekonomi. Målet med en bostadsförsäljning är naturligtvis att göra en bra affär. På vägen dit behövs en partner som alltid finns till hands. Året efter försäljningen får du även hjälp av oss med reavinstdeklarationen.

Vi erbjuder en auktoriserad mäklartjänst och säljer bostadsrätter på Gärdet, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Södermalm samt i Stockholms närförorter. Vi förmedlar villor i Storstockholm och fritidsboende i hela Stockholms län. Alltid med god lokalkännedom och expertis. Vår roll är att hjälpa dig i ditt livs kanske viktigaste affär samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Homestyling & Fotografering.

Om du känner att du vill styla ditt hem lite extra inför visningen så rekommenderar vi alltid experthjälp. Sedan flera år har vi ett väl fungerande samarbete med Ljuva Rum som har en fantastisk blick för hur man kan förbättra en befintlig inredning och komplettera med enkla medel. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster.

En bra bild säljer! Likaså en rättvis exponering av ditt hem. Därför lägger vi extra stor vikt vid att alla bilder som presenteras är av bästa kvalité och visar din bostad från sin bästa sida. Vi samarbetar med flera professionella fotografer som alltid är redo att rycka ut när det behövs och de levererar färdigredigerade bilder inom 24 timmar.

Marknadsföring.

Efter att vi har gjort en korrekt värdering av din bostad presenterar vi en genomtänkt försäljningsplan såsom visningar, objektbeskrivning och presentation av objektet på internet. Att köpa och sälja en bostad handlar mycket om känslor och genom vår marknadsföringsavdelning ser vi till att din bostad förmedlar den rätta känslan och därmed når vi rätt målgrupp med ett genomtänkt och prydligt visningsmaterial.

För oss är det också självklart att ansvarig mäklare alltid är närvarande vid visningar och är tillgänglig för att leda försäljningen fram till bästa resultat – för båda parter. Auktoriserad, gedigen kunskap och ett stort personligt engagemang är vårt kännetecken..

Nöjda kunder påpekar ofta att det personliga engagemanget de har mött hos oss är unikt. Vi månar om varje kund och om varje uppdrag.